Postavite pitanje o ovom proizvodu

ŽENSKE HELANKE MILITARY WOMAN PINK

Dostupnost: Na stanju

Manufacturer: Modni studio Gajić
20,17 €
32,27 €
Predviđene za sve sportske aktivnosti zahvaljujući rastegljivosti poliamida i izdržavaju bilo kakve napore zajedno sa vama. Dugotrajne su i odličnog kvaliteta. Originalni dizajn je apliciran subli štampom direktno na materijalu, pa su time rastegljivije od onih na kojima je sito štampa.
Veličina:
Order Now

ŽENSKE HELANKE MILITARY WOMAN PINK

Quantity
Your Name
Address
Phone Number

Iz kolekcije proleće/leto 2016 stigle su ženske fitnes helanke Military Woman u maslinasto-krem, maslinasto-roze i potpuno roze kombinaciji boja. Uz njih su napravljene i top majice u istom dezenu kako bi i u teretani izgledali skladno i moderno. Definišu nogu svojim oblikom i dizajnom.

Predviđene za sve sportske aktivnosti zahvaljujući rastegljivosti poliamida i izdržavaju bilo kakve napore zajedno sa vama. Dugotrajne su i odličnog kvaliteta. Originalni dizajn je apliciran subli štampom direktno na materijalu, pa su time rastegljivije od onih na kojima je sito štampa. Pojas je povišen u odnosu na jesen/zima 2015. kolekciju izmenom osnovnog kroja. Model je ojačan sa duplim lastišem i sa unutrašnje strane pojasa postavljena je mrežica koja prijanja na telo i sprečava klizanje, odnosno spuštanje, helanki.

 

Sirovinski sastav: Poliamid 90%, Elastin 10%.

Skupljanje pri pranju: po dužini  -0,5%, po širini 0%

Kontaktirajte nas

Radno vrijeme

  • Radnim danima i subotom
  • 0d 09:00 - 21:00h
  • Nedjeljom ne radimo