Postavite pitanje o ovom proizvodu

SIS GO ENERGY + CAFFEINE BARS

Dostupnost: Proizvoda nema na stanju

1,99 €
Visoko energetska čokoladica sa ugljikohidratima i kofeinom za energiju prije i tokom treninga
75mg kofeina i dodatkom b vitamina
24g ugljikohidrata
napravljena od prirodnih sastojaka voća
SiS GO Energy čokoladice su nutritivne, lako proba
Order Now

SIS GO ENERGY + CAFFEINE BARS

Quantity
Your Name
Address
Phone Number
  • Visoko energetska čokoladica sa ugljikohidratima i kofeinom za energiju prije i tokom treninga
  • 75mg kofeina i dodatkom b vitamina
  • 24g ugljikohidrata
  • napravljena od prirodnih sastojaka voća

SiS GO Energy čokoladice su nutritivne, lako probavljive i bogate ugljikohidratima izrađene od voća i cjelovitih sastojaka. Ovo kompaktno pakovanje od 40g predstavlja praktičan i nutritivan način da unesete ugljikohidrate tokom treninga i možete ga kombinovati sa čitavom SiS GO paletom proizvoda.

Svaka čokoladica sadrži dodani b vitamin i 75mg kofeina i pruža ukusno rješenje za sve one koji ga žele iskoristiti kako bi poboljšali performanse.

PREDNOSTI SIS GO ENERGY + CAFFEINE BARS 

Potrošnja zalihe ugljikohidrata tokom intezivnih treninga je jedan od glavnih uzročnika umora. Konzumiranjem dodatnih ugljikohidrata i kofeina tokom vježbanja/trke poboljšava performanse, vrijeme trke i odgađa početak umora.

Kada naporno trenirate, vaš mozak pomaže kontrolisati koliko umorno ćete se osjećati. Kofein djeluje stimulativno na mozak i smanjuje percepciju vašeg napora i samim tim vam dozvoljava da trenirate duže i intenzivnije.

SiS GO Energy + Caffeine Bars su testirane od strane Informed Sport Certification programa. To znači da svaka serija SIS proizvoda koja napušta proizvodno postrojenje se testira na nedozvoljena sredstva koja se nalaze na listi Svjetske antidoping organizacije (WADA). Zabranjene supstance uključujući i steroide su testirane do nivoa od 10 nanograma po gramu, a stimulansi do 100 nanograma po gramu. Svaka serija (uzorkovana na početku, tokom i na kraju svake serije) dobija poznati i priznati Informed Sport certifikat.

PREPORUČENA UPOTREBA:

Konzumirajte jednu energetsku čokoladicu 45-60 minuta prije treninga ili trke. Tokom dužih treninga izdržljivosti (u trajanju preko 90 minuta), konzumirajte i 60 minuta prije kraja.

Kontaktirajte nas

Radno vrijeme

  • Radnim danima i subotom
  • 0d 09:00 - 21:00h
  • Nedjeljom ne radimo