Postavite pitanje o ovom proizvodu

AMINO NRG SX-7 REVOLUTION

Dostupnost: Na stanju

Manufacturer: MUSCLETECH
50,99 €
Amino NRG™ SX-7® Revolution sadrži naprednu, dvofaznu ActivSphere tehnologiju i posjeduje punu kliničku dozu ključnih sastojaka za rast mišića, snagu i performanse. Pruža kliničku dozu betaina, snažnih volumizatora ćelija i dvofazni kofein za povećan nivo energije, beskompromisnu snagu i još eksplozivnije treninge.

Ukus:
Order Now

AMINO NRG SX-7 REVOLUTION

Quantity
Your Name
Address
Phone Number
  • EKSPLOZIVNA ENERGIJA
  • PJAČAN FOKUS
  • POVEĆANA SNAGA
  • SUPERIORNE PERFORMANSE

 

TEHNOLOGIJA I EFIKASNOST BEZ KOMPROMISA

Amino NRG™ SX-7® Revolution sadrži naprednu, dvofaznu ActivSphere tehnologiju i posjeduje punu kliničku dozu ključnih sastojaka za rast mišića, snagu i performanse. Pruža kliničku dozu betaina, snažnih volumizatora ćelija i dvofazni kofein za povećan nivo energije, beskompromisnu snagu i još eksplozivnije treninge.

 

AMINO-BCAA FORMULA ZA BOLJE PERFORMANSE

Amino NRG™ SX-7® Revolution sadrži potentan 8:1:1 omjer BCAA i pruža 4g naučno potvređene doze L-leucina koji smo dobili iz tri inovativna izvora: instantiziranog L-leucina, ActivSphere™ leucina i PepForm®leucine peptida.

Doza od 4g Leucina ne samo da pomaže u aktivaciji mTOR puta i pokreće sintezu proteina, već se u kliničkoj studiji pokazala kao tačna doza potrebna da subjekti povećaju svoj maksimum od pet ponavljanja za preko 40%.

Pored Leucina ova formula sadrži i kliničku dozu taurina koji poboljšava performanse kod sportista koji se bave sportovima izdržljivosti.

 

SNAŽNI SASTOJCI ZA IZGRADNJU MIŠIĆA

Snažna doza leucina odlično djeluje u sinergiji sa naučno istraženom dozom betaina za veću snagu, čistu mišićnu masu i izdržljivost.

2013. godine je provedena studija u kojoj su učestvovala 23 muškarca godina između 18 i 35, iskusnih u trenigu snage. Istraživanje je provedeno na vodećem američkom univerzitetu i objavljeno u “Journal of the International Society of Sports Nutrition”, istraživači su provodeći ovo istraživanje otkrili da su osobe koje su konzumirale 1,25g betaina dva puta dnevno uz redovan trening s utezima za 6 sedmica dobile 1,8kg mišićne mase, dok je placebo grupa dobila svega 0,3kg, što predstavlja 5,5 puta manje u odnosu na gropu koja je koristila betain. Identična doza betaina se nalazi i u 2 serviranja Amino NRG™ SX-7® Revolution-a, štaviše u još jednoj provedenoj studiji se pokazalo da betain pospješuje izdržljivost.

 

INSTANT I DUGOTRAJNA ENERGIJA

Dok mnogi drugi stimulansi dolaze i prolaze, kofein je bez sumnje efikasan i legitiman pojačivač performansi. Međutim, dani običnog kofeina su prošli! Amino NRG™ SX-7® Revolution će vam pružiti dvofaznu kombinaciju brzog kofeina i kofeina sa sporijim otpuštanjem za snažno povećanje energije, fokusa i intenziteta.

 

Amino NRG™ SX-7® Revolution ultimativne aminokiseline + energija

 

Amino NRG™ SX-7® Revolution je premium aminokiselinska i energetska formula i proizvod čija formula sadrži kliničke doze najmodernijih i najjačih sastojaka za izgradnju mišićne mase.

 

SA REVOLUCIONARNOM TEHNOLOGIJOM DOLAZI I REVOLUCIONARNA FORMULA:

L-leucina, ActivSphere™ leucin i PepForm®leucin: Amino NRG™ SX-7® Revolution sadrži preciznu kombinaciju tri vrste leucina - najjače aminokiseline za povećanje sinteze proteina i održavanje anaboličkog stanja.

Dvofazni kofein: Ukoliko želite dodatni izvor energije, ni jedan pre workout nije kompletan bez kofeina koji je jedan od najboljih sastojaka za povećanje performansi. Kao snažan stimulans za centralni nervni sistem, kofein će podići nivo energije i intenzitet treninga. Amino NRG™ SX-7® Revolution posjeduje revolucionarnu kombinaciju brzo i sporo otpuštajućeg kofeina kao bi poboljšao fokus i povećao energiju.

Isoleucin i valin: Ova kombinacija je dizajirana kako po podržala sintezu proteina i oporavak mišića.

Glutamin: Glutamin je najprisutnija uvjetno esencijalna aminokiselina u tijelu – više od 20% svih aminokiselina u tijelu je glutamin. Mišići su posebno bogati glutaminom što ga čini jako važnim za metabolizam, pomaže u održavanju povećanog ćelijskog volumena, nadoknadi glikogena i sintezi proteina.

Betain: Betain ima sposobnost da smanji homocistein. Homocistein može direktno smanjiti inzulinsku signalizaciju smanjujući inzulin receptor stubstrate-1 (IRS-1) aktivaciju što na kraju utiče na smanjenu sintezu proteina. Betain također štiti ćelije od dehidracije, tako što djeluje kao smolit, što povećava zadržavaje vode u ćeliji i na taj način pospješuje bolji anabolizam.

Taurin: Taurin je jedna od najprisutnijih aminokiselina u tijelu. Pomaže u volumizaciji ćelija i doza od 1g koja se nalazi u Amino NRG™ SX-7® Revolution-u se pokaza da pospješuje performanse kod sportova izdržljivosti.

 

TESTIRANA KVALITETA I ČISTOĆA

Kako bi osigurali visok standard kvalitete, svaka serija Amino NRG™ SX-7® Revolution prolazi striktnu kontrolu kvalitete, testirana je od strane trećih lica i potvrđena kako bi osigurali da svaka kutija zadovoljava najviše standarde.

 

 

Svaki okus  Amino NRG™ SX-7® Revolution je napravljen od strane stručnjaka u jednoj od najboljih kompanija za pravljenje okusa, s namjerom da bude ukusniji od bilo kojih aminokiselina na tržištu!

 

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Pomiješajte jednu mjericu sa 240ml vode i konzumiraajte prije ili tokom treninga. Za najbolje efekte pomiješajte 2 mjerice sa 480ml vode i konzumirajte tokom treninga. Ukoliko želite da povećate cjelokupan dnevni unos BCAA bez dodatnih kalorija, možete dodati 1-2 mjerice u flašu vode i lagano konzumirati tokom dana.

 

PAKOVANJE: 50 SERVIRANJA

Kontaktirajte nas

Radno vrijeme

  • Radnim danima i subotom
  • 0d 09:00 - 21:00h
  • Nedjeljom ne radimo