Postavite pitanje o ovom proizvodu

MUSCLE FREAK BCAA SPARK DRINK 500ml

Dostupnost: Na stanju

2,00 €
6 g BCAA po boci
Omjer aminokiselina 2: 1: 1
Bez kalorija - Bez šećera!
300 mg kofeina
Vitamin B6
500mg Vitamina C
Order Now

MUSCLE FREAK BCAA SPARK DRINK 500ml

Quantity
Your Name
Address
Phone Number

Muscle Freak BCAA Spark DRINK je savršeno piće bez ugljikohidrata s dodatnim BCAA, L-carnitin-om i Caffein-om. Odličan energetski napitak za prije ili poslije treninga ili kad želite da ugasite žeđ i dobijete energiju. BCAA vam mogu pomoći  u izgradnji mišićne mase i gubljenja masnih naslaga.

 • BCAA čine 40% dnevne potrebe od ukupno 9 esencijalnih aminokiselina (ostale su: fenilalanin, treonin, triptofan, metionin, lizin i histidin). Osim toga, čine cca 35% mišićnog tkiva. U hrani ih, naravno, nalazimo u namirnicama bogatim proteinima, a najviše u piletini, govedini, lososu, jajima,... Također ih nalazimo u proteinima sirutke (whey).
 • L-Carnitin pomaže u razlaganju uskladištene energije u ćelijama i igra ključnu ulogu u procesu stavljanja masti na raspolaganje mišićima – u vidu energije. L-Carnitin koristi dugolančane masne kiseline koje su prisutne u vašem tijelu za energiju i također stvara zdravo okruženje za stvaranje čiste mišićne mase koje vodi do stvaranja definisanog i snažnog tijela.
 • Caffein je snažan stimulans koji podiže mentalnu budnost i podiže razinu fizičke energije. Caffein nam pomaže smanjiti fizički umor, povećati koncentraciju, koordinaciju i smanjiti osjećaj umora. Zbog  toga  je posebno učinkovit kod treninga utezima.
 • Okus TROPSKOG VOĆA! Boca je 500ml (dvije porcije)

  Preporučena doza:
  Preporučeni dnevni unos je 250ml. Ne preporučuje se djeci, trudnicama i osobama osjetljivim na kofein.

Kontaktirajte nas

Radno vrijeme

 • Radnim danima i subotom
 • 0d 09:00 - 21:00h
 • Nedjeljom ne radimo